O.B.V. heeft een springlevende jeugdafdeling.
Er zijn ongeveer 30 leden in de leeftijd van 8 tot en met 18 jaar. Op onze vaste trainingsavond (woensdagavond) trainen onze jeugdspelers in de zaal of spelen zij competitie.
Onze jeugdleden worden begeleid door vier trainers, Paul Verkooijen, Ilse Smeets, Manon Vrins en René van Heel. Zij krijgen hierbij ondersteuning van een aantal enthousiaste vaste begeleiders, die er naar streven om de spelers enthousiast te maken voor badminton.
Maar ook aan gezelligheid en plezier ontbreekt het niet. Elk jaar organiseren we het Ouder-Kindtoernooi, Sinterklaasavond, Nieuwjaarsborrel en als afsluiting een dagje weg of op kamp.
Wil je kennis maken met badminton? Kom dan eens bij O.B.V. langs, want iedereen kan badminton spelen! Als je denkt dat badminton niet meer is dan wat heen en weer slaan van een shuttle, net als op de camping, dan heb je het mis! Badminton is een actieve sport voor jong en oud. Door de verschillende spelletjes leer je echt badmintonnen.
Je mag drie keer gratis spelen voordat je lid moet worden. Je kunt gewoon langskomen in de sporthal en je aanmelden bij de leiding. Tijdens de proefperiode kun je gebruik maken van een leenracket. Als je daarna besluit om lid te worden dan moet je zelf een racket aanschaffen.
Heb je van tevoren al vragen. Neem dan contact op via het contactformulier.
Trainingsaccomodatie: Sporthal de Leije te Oisterwijk

Pupillen: 75,00 euro
Junioren: 90,00 euro

Trainingstijden:
Jeugd tot en met 13 jaar 18:30 uur tot 19:30 uur
Jeugd van 13 tot en met 18 jaar 19:30 uur tot 21:00 uur

Jeugdbegeleiders:

Paulv1

Paul Verkooijen

IlseS 150

Ilse smeets

onbekendman

Manon Vrins

De portefeuillehouder jeugd in het bestuur is Paul Verkooijen.

Handige websites:

VG Paul Kuijpers logo