Inschrijven voor het badminton Nachttoernooi 2015!

Hbeek bc

 

Beste sportvrienden,
Na het succesvolle toernooi van afgelopen jaar, organiseert BC Hilvarenbeek voor het 2e jaar op rij haar Nachttoernooi. Het was vorig jaar een uitputtende badminton nacht, maar we mogen terug kijken op een gezellige nacht waarbij alles mogelijk was, gezellig samenzijn, wat drinken, wat eten, zwemmen, een warming up in de fitness ruimte en natuurlijk voor badminton wedstrijden. Deze formule gaan we dit jaar voortzetten, ook dit jaar zal de opbrengst van het toernooi gaan naar het goede doel SPIEREN VOOR SPIEREN.

Bij het nachttoernooi worden er alleen mixwedstrijden gespeeld. Tussen de wedstrijden door kun je terecht in het sportcafe voor een hapje en een drankje. Zij zijn de gehele nacht geopend. Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse ‘spellen’. Denk hierbij aan tafeltennis, tafelvoetbal enzovoort. Voor deelname aan deze ‘spellen’ mag je een kleine bijdrage leveren. Deze bijdrage komt in zijn geheel ten goede aan SPIEREN VOOR SPIEREN. Spieren voor spieren is een goed doel dat zich inzet tegen spierziektes bij kinderen. Ook Laco sportcentrum Hilvarenbeek zet zich in voor dit goede doel.

Wat praktische zaken op een rij:
Datum toernooi: 24 / 25 oktober 2015
Ontvangst deelnemers: 20:00 uur
Start toernooi: 20:30 uur
Pauze tussen de wedstrijden: 01:00 tot 02:30 uur
Laatste wedstrijden 07:00 uur
Ontbijt en prijsuitreiking: 08:00 uur
Locatie Sporthal de Hispohal, J.F. Kennedylaan 1, 5081 GK te Hilvarenbeek

In de grote pauze tussen de wedstrijden, van 01:00 tot 02:30 zijn het zwembad en de fitness ruimte geopend om een lekkere, ontspannende duik te nemen en wat spieren los te maken.

Inschrijving is per Mix-team (dame en heer), kosten € 25,- per team (inclusief zwemmen en ontbijt).
Inschrijven is simpel, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. minimale leeftijd 16 jaar. Vermeld in dit bericht de namen van de spelers en in welke gewenste sterkte je wild spelen. Vervolgens krijg je bericht terug van de organisatie om de inschrijving te bevestigen.
De inschrijving sluit op 16 oktober, dus wees er snel bij!!
Gedurende de avond is er een fysiotherapeut in de zaal aanwezig.

Schrijf je nu snel in en dan zie we jullie graag allemaal in de nacht van 24 op 25 oktober om er met ons een geweldig toernooi van te maken. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Met vriendelijke groet,
Badmintonclub Hilvarenbeek

 
 

               VG Paul Kuijpers logo